Productspecificatie
Productnaam
Harde punt naturel
Seizoen
Ingredienten
Ingrediƫnten: TARWEbloem, water, gist, bakkerszout, TARWEbloem (gefermenteerd), dextrose, SOJAbloem, E472e, TARWEgluten, E471, TARWEmout, E300, E535, enzymen(TARWE), kaliumjodide, TARWEmoutbloem, zonnebloem
Allergenen
Gluten, Tarwe, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
In een afgesloten zak en op kamertemperatuur bewaren. In de vriezer is het brood ten minste 2 weken houdbaar.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie KJ
926
KJ
Energie KCal
221.17
KCal
Eiwit
7.7
g
Koolhydraten
43
g
- Suikers
2
g
Vetten
1.2
g
- Verzadigd
0.5
g
Voedingsvezels
2.1
g
Zout
1
g