Productspecificatie

Productnaam
Harde punt naturel
Seizoen
Ingredienten
Ingrediƫnten: TARWEbloem, water, gist, bakkerszout, TARWEbloem (gefermenteerd), dextrose, SOJAbloem, E472e, TARWEgluten, E471, TARWEmout, E300, E535, enzymen(TARWE), kaliumjodide, TARWEmoutbloem, zonnebloem
Allergenen
Gluten, Tarwe, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
In een afgesloten zak en op kamertemperatuur bewaren. In de vriezer is het brood ten minste 2 weken houdbaar.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 926 KJ
Energie KCal 221.17 KCal
Eiwit 7.7 g    
Koolhydraten 43 g    
   - Suikers 2 g    
Vetten 1.2 g    
   - Verzadigd 0.5 g    
Voedingsvezels 2.1 g    
Zout 1 g